5 Ιουλίου 2009

Σιωνιστικός οικουμενισμός


Ο σημερινός Οικουμενισμός των Σιωνιστών, δηλαδή των φανατικών Εβραίων ηγετών καί μεγιστάνων του πλούτου, επιδιώκει να δημιουργήσει ένα «Παγκόσμιο Θεοκρατικό Ιουδαϊκό Βασίλειο» (μία παγκόσμια Εβραιοκρατία). Αυτό ήταν το όνειρο των Εβραίων ανέκαθεν. Περίμεναν να έρθει ο Μεσσίας ως πανίσχυρος κοσμικός άρχοντας με τεράστια υλική δύναμη καί κοσμική εξουσία. Οι Εβραίοι εξακολουθούν μέχρι σήμερα να περιμένουν την έλευση του Μεσσία καί γι’ αυτό όπως οι Χριστιανοί το Πάσχα αντί άλλου χαιρετισμού λέμε: «Χριστός ανέστη» καί απαντούμε «Αληθώς ανέστη», έτσι καί πολλοί Εβραίοι σε πολλά μέρη ρωτούν: «ήλθε;» (ο Μεσσίας) καί απαντούν, «δεν ήλθε»! Δεν πίστεψαν ποτέ στον ερχομό Του, που πραγματοποιήθηκε προ δύο χιλιάδων και πλέον ετών, με την εκπλήρωση όλων των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης στο πρόσωπο του Χριστού, με πρωτάκουστη θεία διδασκαλία, με πρωτοφανή καί καταπληκτικά θαύματα.
…Για να επιτύχει ο διεθνής Σιωνισμός το όνειρό του, δηλαδή τις κοσμοκρατορικές του βλέψεις, δημιουργεί διαφόρους οργανισμούς, με καλούς δήθεν σκοπούς, ή κατόρθωσε να μπεί μέσα σε άλλες ήδη έτοιμες οργανώσεις καί πίσω τους κρύβονται αθέατοι, ελέγχοντας ακόμα και συμβούλια οργανώσεων ομοφυλοφίλων, ιερόδουλων, δήθεν οικολόγων, ειρήνης, εργατικών κινημάτων κ.α.
Τον 19ο αιώνα, πολλοί καταλάβαιναν ότι υπήρχε κάποιο αόρατο επιτελείο, που κυβερνούσε, ή τουλάχιστον προσπαθούσε να κυβερνήσει πολιτικά καί οικονομικά τις ευρωπαϊκές χώρες. Πέρασαν αρκετά χρόνια για να μάθει ο κόσμος, ότι υπήρχε ένα παγκόσμιο επιτελείο σατανιστών που αποτελούσαν 300 άτομα και λεγόταν «Γκαχάλα» (Αρχηγείο), που στην Παλαιστίνη ονομαζόταν «Σανχεντρίν», με ένα πρόγραμμα μακράς πνοής, που αποβλέπει στην συνένωση όλων των θρησκειών της γης σε μία ενιαία πανθρησκεία η οποία εκφράζεται με τα τρία γράμματα «ΜRΑ» καί ένα κοινό Θεό, τον σατανά.
Η ιστορία αποδεικνύει την μέχρι σήμερα πολεμική των Εβραίων Σιωνιστών σε βάρος του Ορθοδόξου Χριστιανισμού, μία πολεμική που συντρίβεται καί στρέφεται πάλι κατά των ιδίων. Οι Εβραίοι διέπραξαν το συγκλονιστικότερο έγκλημα των αιώνων, την Σταύρωση του Υιού του Θεού. Από τότε άρχισε η τραγωδία τους. Το 70 μ.Χ. ξέσπασε η φοβερή οργή του Θεού. Η Ιερουσαλήμ πολιορκήθηκε. Αδυσώπητη πείνα έπεσε στον Εβραϊκό λαό. Επακολούθησε η άλωση της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους. Σταύρωσαν τόσους πολλούς Εβραίους, που δεν έβρισκαν άλλα ξύλα για να συνεχίσουν τις σταυρώσεις. Η πόλη καταστράφηκε. Από τότε οι Εβραίοι διασκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του πλανήτη. Αλλά καί αυτοί που εγκαταστάθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες στην Παλαιστίνη, ζούν συνεχώς μία εφιαλτική ζωή, εν μέσω θανάσιμων εχθρών. Τι λοιπόν πέτυχαν με την Σταύρωση του Χριστού; Πέτυχαν να πέσει το αίμα Αυτού επ’ αυτών καί επί των τέκνων αυτών.
Κατά τον 6ο αιώνα μ.Χ. βλέποντας οι Εβραίοι τον Χριστιανισμό να εξαπλώνεται και ν’ αγκαλιάζει όλη τη γη καί θέλοντας να αναχαιτίσουν την εξάπλωση αυτή, δημιουργούν τον Μωαμεθανισμό. Τους ανησυχεί η ραγδαία πορεία της πίστεως και της διδασκαλίας του Χριστού. Συνέρχεται τότε το αόρατο Εβραϊκό επιτελείο «Σανχεντρίν» καί δημιουργεί αυτή την χριστιανομάχο θρησκεία. Η θρησκεία του Ισλάμ δεν ήταν έργο του αγράμματου και αγροίκου Μωάμεθ, αλλά των Εβραίων. Ο Μωαμεθανισμός είναι εβραϊκό κατασκεύασμα. Ο ίδιος ο Μωάμεθ ήταν Εβραίος εκ μητρός. Οι τρείς τουλάχιστον από τις γυναίκες του ήταν Εβραίες καί ο ίδιος ήταν δαιμονισμένος. Ολόκληρο το περιβάλλον του αποτελείτο από Εβραίους σατανιστές (μάγους, αστρολόγους καί αποκρυφιστές), με επικεφαλή τον διαβόητο Εβραίο Ουάρακα, εξάδελφο γυναικός του!!! Κατάφεραν οι σατανικοί εωσφοριστές του «Σανχεντρίν» να κάνουν ψευδοπροφήτη τον αγράμματο, αστοιχείωτο, επιληπτικό καί δαιμονισμένο βεδουίνο Μωάμεθ. Τον ανέβασαν ψηλά για να διαδώσει με την βία του σπαθιού την ψεύτικη θρησκεία καί να πληγεί έτσι ο Χριστιανισμός. Το αποτέλεσμα από την δημιουργία του Ισλάμ ήταν να δημιουργήσουν τον χειρότερο καί τον πλέον θανάσιμο εχθρό του εβραϊσμού. Το πρώτο εβραϊκό αίμα έχυσε ο ίδιος ο Μωάμεθ καί το έργο του συνεχίζουν σήμερα οι οπαδοί της θρησκείας του. Εκατομμύρια Αράβων έδωσαν βαρύ όρκο να εξαφανίσουν από το πρόσωπο της γης καί τον τελευταίο Εβραίο. Εκατομμύρια Μουσουλμάνοι, τους οποίους δημιούργησαν οι Εβραίοι για να κτυπήσουν τον Χριστιανισμό, είναι έτοιμοι να πλήξουν μέχρις αφανισμού τους Ισραηλίτες καί όχι τους Χριστιανούς, όπως είχαν προσχεδιάσει.
Οι Εβραίοι δημιούργησαν καί τον άθεο κομου-νισμό. Ο Κάρολος Μάρξ ήταν Γερμανοεβραίος. Καταγόταν από Ιουδαίους. Κατά το ήμισυ Ιουδαίος (εκ μητρός Εβραίας) ήταν και ο Βλαδίμηρος Λένιν, ο οποίος υπήρξε μέγας διώκτης της Ορθοδοξίας… Ο Λένιν άρχισε το 1917 την Ρωσική κομουνιστική Επανάσταση, που ήταν έργο των Εβραίων καί των μασόνων. Ένα επιτελείο από 217 συνεργάτες από τους οποίους μόνο οι 8 ήταν Ρώσοι, ενώ όλοι οι άλλοι ήταν Εβραίοι! Ο ίδιος Ο Λένιν ήταν μασόνος 33ου βαθμού. Το συμβούλιο των λαϊκών επιτρόπων της πρώτης κομμουνιστικής κυβερνήσεως της Ρωσίας είχε 22 μέλη, εκ των οποίων 17 ήταν Εβραίοι καί 3 μόνο Ρώσοι! Από τους 554 διοικητικούς εκπροσώπους της μετεπαναστατικής Ρωσίας οι 30 μόνο ήταν Ρώσοι, ενώ οι 447 ήταν Εβραίοι! Οι αριθμοί αυτοί λένε πολλά για τον σκοτεινό ρόλο της Εβραιομασονίας για την εξαφάνιση των Κρατών καί ειδικά των Χριστιανικών. Οι ενισχυτές του Λένιν είναι οι γνωστοί Εβραίοι τραπεζίτες της Αμερικής Σίφφ, Λοέμπ καί Κούχνε! Όμως, από το 1956 οι ηγέτες του κομμουνισμού εξαπέλυσαν έναν πρωτοφανή διωγμό εναντίον των Εβραίων, που διέμεναν στην Σοβιετική Ένωση. Οι Ρώσοι κομμουνιστές στράφηκαν με κάθε μανία κατά του εβραϊσμού καί του Σιωνισμού. Εκείνα που σκηνοθετούν οι Σιωνιστές εναντίον του Χριστιανισμού γυρίζουν πίσω καί πλήττουν τους ίδιους!
Δημιούργησαν την Μασονία. Το λένε οι ίδιοι οι Σιωνιστές στα πρωτόκολλα σοφών της Σιών, ότι η Μασονία είναι δημιούργημά τους, για να καλύπτει τους σκοπούς τους, με τους πράκτορές τους στις μασονικές στοές, που είναι τα γραφεία πληροφοριών τους σε κάθε χώρα συγκεντρωμένα σε μία διοίκηση γνωστή μόνο σε «αυτούς». Οι μασόνοι δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση όπως τους Ρόταρυ, Λάϊονς κλπ. που χρησιμοποιούνται ως προθάλαμοι της Μασονίας.
Δημιούργησαν τον Χιλιασμό (τους Ιεχωβάδες), συγκεντρώνοντας όλες τις ανά των αιώνων αιρετικές διδασκαλίες εναντίον του Χριστιανισμού με σκοπό να τον διαβρώσουν εν ονόματι του «ευλογημένου Ισραήλ». Επικεφαλείς των Ιεχωβάδων επιλέχθηκαν από τους Εβραίους, ο Αμερικανοεβραίος Ρώσελ, με διαδόχους, τους επίσης Ιουδαϊκής καταγωγής Ροδερφορδ καί Νορ…
Δημιούργησαν την Χ.Α.Ν. το 1844 (Χριστιανική Αδελφότητα Νέων), την Χ.Ε.Ν. (Χριστιανική ένωση νεανίδων), ως πυρήνες συνάντησης για προσευχή ή πρακτική φιλανθρωπία. Αρκετές γενεές γαλουχήθηκαν μέσα σε μία αδιαφορία και χλιαρότητα πίστεως, με την Μασονία να πιάνει τις θέσεις κλειδιά σε επιτελεία της ΧΕΝ, της ΧΑΝ, του Ερυθρού Σταυρού κλπ. (Το έμβλημα της ΧΑΝ καί ΧΕΝ, είναι το ίδιο με το σήμα της Μασονίας. Το τρίγωνο ανεστραμμένο, με την κορυφή προς τα κάτω!). Η ΧΑΝ διαλύθηκε στην Ελλάδα από τον Ιωάννη Μεταξά, επειδή θεωρήθηκε ότι εξαπατούσε το Ελληνικό Έθνος.
Δημιούργησαν τον Προσκοπισμό που είναι παγκόσμιος οργανισμός και ιδρύθηκε το 1908 στην Αγγλία, έχοντας στενές σχέσεις με την Μασονία και πλήρες μασονικό περιεχόμενο που της έδωσε ο Εβραιομασόνος Μαρτιν από το 1917. Έχει σαν σκοπό την εκπαίδευση της νεολαίας, διά της αποχριστιανοποιήσεώς της καί χρησιμοποιεί εμβλήματα με την Εβραϊκή πεντάλφα (πεντάκτινος αστέρας), καί αρκετούς μασονικούς χαιρετισμούς καί όρους…
Δημιούργησαν το «παγκόσμιο συμβούλιο ζωής καί εργασίας» (1910) καί το «παγκόσμιο συνέδριο πίστεως καί τάξεως», που ενώθηκαν το 1937 σ’ έναν οργανισμό που φέρει το όνομα «παγκόσμιο συμβούλιο Εκκλησιών». Ανεπιφύλακτα οι Μασόνοι ενδιαφέρονται για την ένωση των Εκκλησιών, εξυπηρετώντας σκοπούς των Σιωνιστών που έχουν μίσος εναντίον του Χριστιανισμού. Το μασονικό συνέδριο του 1910 διακήρυττε: «…Είναι απαραίτητον να καταστρέψωμεν αυτήν την Θρησκείαν». Όλη η Εβραιομασονική διδασκαλία είναι η άρνηση του Ιησού Χριστού, η άρνησή Του ως Θεού καί λυτρωτή του κόσμου.
Οι Εβραίοι δημιούργησαν τον Χιτλερισμό, ένα ακόμα αντιχριστιανικό τέρας, τον Αδόλφο Χίτλερ, που ήταν κατά το ήμισυ Εβραίος. Στο περιβάλλον του υπήρχαν πολλοί Εβραίοι, καθώς μάγοι, σατανιστές, και αποκρυφιστές. Διψούσε ακόρεστα για δόξα. Οι εωσφοριστές του «Σανχεντρίν» των Σιωνιστών του υπόσχονται ότι θα τον βοηθήσουν ν’ ανεβεί ψηλά, υπό τον όρο να εξαφανίσει τον Χριστιανισμό… Το 1933 ο χρυσός της γης τίθεται στους πόδας του φασιστικού, σατανικού τέρατος Χίτλερ, που έχει για σύμβολό του τον τεθλασμένο σταυρό της Μαύρης μαγείας, την «σβάστικα», με αποτέλεσμα δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους στο πείραμα του Ναζισμού, να επιβάλει την θρησκεία της «Νέας τάξεως πραγμάτων». Τι πέτυχε όμως καί με αυτό ο Σιωνισμός; Δημιούργησε έναν ωκεανό Χριστιανικού αίματος, αλλά δεν αφάνισε την Χριστιανοσύνη. Αντιθέτως, η οργή του Χίτλερ στράφηκε εναντίον του γένους των σατανικών ευεργετών του με 6.500.000 θανατωθέντων Εβραίων.
Ο Σιωνιστικός Οικουμενισμός παρ’ όλες τις μεθοδεύσεις δεν κατόρθωσε να πλήξει την Θεοΐδρυτη Ορθόδοξη Εκκλησία, διότι όπως βροντοφωνάζουν οι Άγιοι Πατέρες μας:
«Αὕτη ἡ Πίστις τῶν Ἀποστόλων.
Αὕτη ἡ Πίστις τῶν Πατέρων.
Αὕτη ἡ Πίστις τῶν Ὀρθοδόξων.
Αὕτη ἡ Πίστις την Οἰκουμένην ἐστήριξεν».

Πηγές: «Ο Οικουμενισμός χωρίς μάσκα», Αρχιμ. Χαρ. Βασιλόπουλου. Εκδ. «Ορθόδοξος τύπος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: