4 Ιουλίου 2009

Rock καί σατανισμός


Στο εξωτερικό έχει ιδρυθεί προ ετών μια κίνηση με την επωνυμία Νέα Εποχή, η οποία αυξάνεται συνεχώς, αποκτώντας εκατομμύρια οπαδούς, έχοντας πάρει διαστάσεις δυναμικού ρεύματος. Η κίνηση αυτή είναι μία νέα κοσμοθεωρία, ένας νέος τρόπος ζωής, με νέες συνήθειες, νέες πρακτικές, ένα καινούργιο πλαίσιο αντιλήψεων για την οικονομία, την πολιτική, την υγεία, την τεχνολογία, τη θρησκεία κ.λ.π. Οι τρεις κύριοι στόχοι της Νέας Εποχής, είναι:
· Μία παγκόσμια τάξη
· Μία παγκόσμια κυβέρνηση
· Μία παγκόσμια θρησκεία
Η κίνηση αυτή ετοιμάζει το έδαφος για το νέο σωτήρα, δηλ. τον αντίχριστο! Για τους σκοπούς αυτούς, έχουν δουλέψει, σκληρά καί σατανικά. Προκειμένου να εγκαθιδρύσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση, τους είναι απαραίτητο να μην υπάρχουν κράτη. Οι λαοί της γης, να γίνουν ένα. Μόνο μέσα απ’ την ισοπέδωση, μπορούν να περάσουν αυτά που θέλουν. «Ένας ολόκληρος κόσμος από τεχνοκράτες, γραφειοκράτες, μάνατζερ, προμότερς, ντίλερς, ειδικούς πολιτικούς, παραγωγούς, προαγωγούς, επιβάλλουν τρόπους ζωής. Καθορίζουν τι θα φάμε, τι θα φορέσουμε, τι θα διαβάσουμε, τι θα δούμε, τι θα κάνουμε, τι θα ψηφίσουμε. Τα πλήθη υπακούουν μ’ ενθουσιασμό, έχοντας μάλιστα την πλάνη, ότι κάνουν τις δικές τους επιλογές.
…Κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να επηρεάσουν καί στη συνέχεια να οδηγήσουν στην κατεύθυνση αυτή του σατανισμού, τα παιδιά, τους νέους, χρησιμοποιώντας ένα πλήθος από μέσα: Ιστορίες στην τηλεόραση με κινούμενα σχέδια ή περιοδικά κόμικς γεμάτα από δράκουλες, βρικόλακες, μάγους καί μάγισσες με υπερφυσικές δυνάμεις που κυβερνούν το σύμπαν, ή ήρωες με τη μορφή διαβόλου όπως ο Μπάτμαν. Παιχνίδια, κινηματογραφικές ταινίες, βιντεοκασέτες, βιβλία κ.λ.π. τρόμου.
Το σπουδαιότερο όλων είναι η μουσική. Η μουσική σύμφωνα με την ALICE BAILEY, μίας εκ των θεμελιωτών της κίνησης, είναι «ένα από τα πιό σύγχρονα μέσα επηρεασμού των μαζών, ενώ αποτελεί ένα μέρος της όλης προσπάθειας για την υποδοχή από τους νέους των ιδεών της Νέας Εποχής». Με τη μουσική θέλουν να επηρεάσουν τις μάζες, να τις κατευθύνουν καί να τις μυήσουν στις ιδέες καί τους σκοπούς της Νέας Εποχής καί στο σατανισμό. Είναι αδύνατο να το επιτύχουν αν ο κάθε λαός, διατηρεί τη δική του πολιτιστική – μουσική κληρονομιά κι έχει τις δικές του μουσικές εκφράσεις. Η λύση τους δόθηκε με την παγκόσμια επικράτηση, την παγκόσμια κυριαρχία καί την παγκόσμια ισοπέδωση μ’ ένα καί μόνο μουσικό είδος. Πρόκειται για το ροκ εντ ρόλ κι όλα του τα παρακλάδια. Δημιούργησαν τις γνωστές πολυεθνικές του ήχου, τις οποίες καί ελέγχουν απόλυτα. Ο Μίκης Θεοδωράκης έγραψε: «6 εταιρείες καλύπτουν το 90% της ελληνική αγοράς, απ’ τις οποίες οι 4 είναι θυγατρικές πολυεθνικών, η μία έχει έμμεση σχέση με τους ξένους καί η τελευταία παρουσιάζεται Ελληνική». Ο Στέλιος Καζαντζίδης, δηλώνει ότι οι δισκογραφικές εταιρείες ελέγχονται απ’ το μεγάλο Εβραϊκό κεφάλαιο περνώντας «αποβλακωτικά ακούσματα στη νεολαία».
Διάλεξαν το ροκ γιατί οι ρίζες του βρίσκονται στο σατανισμό! Η μουσική αυτή, ξεκίνησε μεν μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, όμως οι ρίζες κι η καταγωγή της είναι στην Αφρική, τη Ν. Αμερική καί τις Ινδίες, όπου υπάρχουν έθιμα καί τελετές (μαγείες, σεξουαλικά όργια, λατρεία του σατανά) που γίνονται με τη συνοδεία αυτού του είδους της μουσικής. Μια μουσική από φολκλορικούς σκοπούς, με όλες τις δεισιδαιμονίες, τις δοξασίες, τις πεποιθήσεις καί τις συνήθειες απολίτιστων λαών καί αγρίων φυλών. Μια μουσική τελετουργική πρωτόγονων Αφρικανικών Θρησκειών. Μ’ αυτήν οι «μάγοι» ιερείς των ειδώλων καλούσαν τα «ακάθαρτα πνεύματα», δηλαδή τους δαίμονες που έφθαναν αμέσως κι ενεργούσαν κατά περίπτωση!!!
Ο μουσικολόγος Ρομπέρτο Λέϋντι γράφει πως: «η δομή του ροκ συναντιέται στους χορευτικούς ρυθμούς των πρωτογόνων φυλών, ρυθμούς που αποβλέπουν στη δημιουργία φαινομένων καταληψίας καί αυτοΰπνωσης»!!! Οι ρυθμοί αυτοί πηγάζουν απ’ τις τελετές βουντού που εκφράζουν τη μαύρη μαγεία καί μάλιστα τη χειρότερη μορφή της. Σε αρκετές ταινίες τρόμου περιέχονται σκηνές από το Βουντού, με ανθρωποθυσίες, τελετές στα νεκροταφεία, διάφορα σεξουαλικά όργια καί τραγούδια όπου μουσικοί, χορευτές καί κοινό καταλαμβάνονταν από έκσταση καί υστερία, κάτω από ένα εξαντλητικό χορό σε πάτωμα σημαδεμένο με μαγικά σύμβολα, που καλούνται πνεύματα τα οποία εισέρχονται μέσα στους μυημένους...
Το βουντού, η μαγεία κι ο ανατολικός μυστικισμός είναι τα προστάδια της σατανικής λατρείας.
Το περιεχόμενο του ροκ διαιρεί τα τραγούδια της σε 4 κατηγορίες:
1. Στη θρησκεία (Ο Χριστιανισμός χρησιμοποιείται άλλοτε με περιφρόνηση κι άλλοτε κατά τρόπο βλάσφημο).
2. Στη σεξουαλική ανηθικότητα
3. Στα ναρκωτικά
4. Στις πολιτικές φιλοσοφίες καί ιδέες.
Η εφημερίδα Weekly World News του Λος Άντζελες γράφει: « Η ροκ μουσική δοξάζει τον σατανά» καί το περιοδικό Ποπ καί ροκ «Μάγοι, μάγισσες, ξωτικά βρικόλακες, μαύρη καί λευκή μαγεία, πνεύματα, ξόρκια, παρελαύνουν μέσα στους στίχους των μουσικών ροκ… Το 90% των ροκ συγκροτημάτων έχουν αναφερθεί σε τέτοια θέματα». Από το 1956, που η χρονιά αυτή θεωρείται σαν η αφετηρία του ροκ, έχουν γραφεί εκατοντάδες δίσκοι που αναφέρονται στη μαγεία, λευκή καί μαύρη. «Σχεδόν πίσω από κάθε ψυχεδελικό συγκρότημα της δεκαετίας του ’60 στην Αμερική, υπήρχε καί κάποιος γκουρού» (Ποπ καί ροκ). Στις δεκαετίες του ’70 καί ’80, εκατοντάδες δίσκοι ηχογραφήθηκαν εμπνευσμένοι απ’ τις ανατολικές θρησκείες… Σε εξώφυλλα δίσκων υπάρχουν ολόκληρα κείμενα - κηρύγματα υπέρ του Ινδουϊσμού.
Η δαιμονολατρεία στο ροκ, αρχίζει από τον βασιλιά του, τον Έλβις Πρίσλεϋ, με το τραγούδι «Είσαι ο διάβολος μεταμορφωμένος». Ακολουθούν οι Μπήτλς με τα άλμπουμ «Ο διάβολος στην καρδιά της», « Το λευκό άλμπουμ του διαβόλου». Από τότε, σχεδόν όλα τα συγκροτήματα κάνουν αναφορές στο σατανισμό, τη μαγεία, τον πνευματισμό, τον αντίχριστο κλπ. Το ροκ έχει πλήθος από διαβολικές ονομασίες: Τα αρχικά του Αυστραλιανού συγκροτήματος AC/DC σημαίνουν: «Anti-Christ (Αντίχριστος) / Death to Christ (Θάνατος στο Χριστό). Το συγκρότημα αυτό έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους στους θαυμαστές του. Τα αρχικά του συγκροτήματος Kiss σημαίνουν: «Kings In satan’s Service» (δηλ, Βασιλείς στην υπηρεσία του σατανά). Άλλα συγκροτήματα φέρουν το όνομα Lusifer που σημαίνει «Κύριος των δαιμόνων καί άρχων του σκότους» καί άλλα φέρουν απροκάλυπτα το όνομα του σατανά (Satan, Satan Jouers, Demon flight, Demon Eyes, Demon Thor κλπ.). Το σουηδικό συγκρότημα «ΑΒΒΑ» που σημαίνει «Πατέρας του ουρανού» γράφεται με αντεστραμμένο Β δηλαδή «Πατέρας του σκότους»! Οι μυστικές τελετές μαύρης μαγείας, ονομάζονται «Σάββατα». Αυτό είναι καί το όνομα του συγκροτήματος «Black Sabbath. Πολλά συγκροτήματα έχουν ονόματα προερχόμενα από την λέξη «Oz» που έχει σεξουαλική καί σατανική ερμηνεία. Ο τραγουδιστής Alice Cooper, είναι αφιερωμένος τελείως στο σατανά. Πολλά συγκροτήματα χρησιμοποιούν το σύμβολο «ΕΣ», που είναι βγαλμένο απ’ τα σύμβολα του αποκρυφισμού καί δηλώνει το θεό Θωρ, που ερμηνεύεται «Σατανάς» καί άλλα πολλά συγκροτήματα υμνούν το διάβολο ή είναι απροκάλυπτα σατανιστές όπως: οι Pink Floyd, Rolling Stones, Black Sabbath, AC/DC, Dio, Bee Gees, Iron Maiden, Queen, The Kings, κλπ.
Τραγουδιστές συγκροτημάτων δηλώνουν: «Πιστεύω στο διάβολο σαν σε Θεό» (Peter Griss), «Ο σατανάς θα μπορούσε να ήταν θεός» (Bill Ward- Black Sabbath), ο Geeper (Black Sabbath) ισχυρίζεται ότι μπορεί να δεί το διάβολο. Στα εξώφυλλα των δίσκων του Ronnie James, φιγουράρει η εικόνα του σατανά, οι Led Zeppelin τραγουδούσαν μηνύματα όπως: «Εγώ πρέπει να ζω για το διάβολο», «Θέλω ο Χριστός να γονατίσει προ του σατανά», και ο Paul Mc Cartney είχε διακηρύξει: «Κανένας μας δεν πιστεύει στο Θεό». Ο Kiss γράφει σε δίσκο του: «Ο διάβολος είναι ο θεός σου», σε εξώφυλλο δίσκου των Black Sabbath εικονίζεται σατανική αστραπή που στεφανώνει το 666, τον αριθμό του αντιχρίστου, Οι AC/DC έχουν πλήθος τραγουδιών που προτρέπουν τη νεολαία ν’ ακολουθήσει το κακό καί να ελπίζει στην κόλαση μαζί με τον σατανά, οι Heavy Pettin φωνάζουν πως «η κόλαση είναι όμορφη», οι Εagles υμνούν τη δόξα του εωσφόρου καί το βασίλειό του, την κόλαση καί οι Baron Rojo τραγουδούν για την γοητεία της κόλασης, ο Ozzy Osbourne ελπίζει ότι η δύναμη που τον βοηθά να γράφει μουσική είναι αυτή του διαβόλου, του σατανά, καί ένα ολόκληρο άλμπουμ το «Speak of the Devil (Mιλώντας με το διάβολο)» είναι εμπνευσμένο απ’ αυτόν, οι Rolling Stones τραγουδούν το «συμπάθεια στο διάβολο» που θεωρείται ο ύμνος των σατανιστών, ο επικεφαλής του συγκροτήματος Mick Jagger έχει αφιερωθεί στο σατανά καί συχνά αναφέρεται σαν «δαίμονας του ροκ». Από την ροκ δισκογραφία δεν λείπει καί το όνομα του αντίχριστου (666). Οι Αphrodite’s Child ηχογράφησαν ένα άλμπουμ με τίτλο «666»! Οι Iron Maiden έγραψαν το δικό τους «Νumber Of The Beast».
Τα μηνύματα που περνούν αυτά τα συγκροτήματα είναι: «σατανάς είναι θεός, είναι θεός… δεν μου γουστάρει ο θεός… είναι ο γλυκός μου σατανάς, ο σατανάς είναι δυνατός. Θα σου δώσει το 666… Ο παράδεισος ξεψυχάει, πολεμάτε μαζί με το σατανά. Ο διάβολος είναι ο κύριος…». Ο Τζών Λένον τραγουδά: «Ο Χριστιανισμός θα χαθεί, θα ζαρώσει, θα εξαφανισθεί, δεν το συζητώ, γιατί έχω δίκιο καί θα δικαιωθώ. Είμαστε πιο δημοφιλείς απ’ τον Ιησού Χριστό. Δεν ξέρω ποιος θα χαθεί πρώτος, το ροκ εντ ρολλ ή ο Χριστιανισμός». Οι Βlack Widow τραγουδούν: «Έλα στο Σάββατο, ο σατανάς είναι εδώ» καί οι Kiss «ανατράφηκα από ένα δαίμονα… καί σε διατάζω να γονατίσεις μπρος στο θεό του κεραυνού…», οι Possessed λένε τα εξής φρικιαστικά: «΄Έχω διαταγή από το έξοχο κακό τον κύριό μου σατανά, να καταστρέψω ότι οι θνητοί αγαπούν περισσότερο. Ο σατανάς είναι ο ενσαρκωμένος μου αφέντης, κραυγάσατε δόξα στον ανίερο φιλοξενούμενό μου», οι AC/DC τραγουδούν: «…θα σε πάρω στην κόλαση, θα σε πάρω! ο σατανάς θα σε πάρει! Οι καμπάνες της κόλασης, Ναι!...»
Στα εξώφυλλα των δίσκων, πέραν απ’ τις ερωτικές καί άλλες σκηνές, διακρίνονται: Σατανικά σύμβολα, όπως αναποδογυρισμένα τρίγωνα (σε αντίθεση του γνωστού τριγώνου που συμβολίζει την Αγία Τριάδα), πυραμίδες (επαφή με τον υπερφυσικό κόσμο των πνευμάτων), πεντάγραμμα (χρησιμοποιούνται στην μαγεία), εξάγραμμα (για μάγια), ο αριθμός 666 (αριθμός αντίχριστου) καί πλήθος άλλα σύμβολα καθώς και σκηνές ανθρωποθυσιών, μαύρες λειτουργίες καί σατανικές αναπαραστάσεις. Μορφές αποκρουστικές, σατανικές, που θυμίζουν το διάβολο, τη φρίκη, το θάνατο, την κόλαση!
Αυτή η αιμοβόρα, η απαίσια, η ολέθρια, η αποκρουστική μορφή του σατανά, είναι καθαρά αποτυπωμένη καί στα ίδια τα πρόσωπα, την εμφάνιση καί τις κινήσεις των ροκ «αστέρων» (τραγουδιστών καί συγκροτημάτων). Ο τρόπος που παίζουν τη μουσική τους, η ίδια η αγριάδα της μουσικής τους, συμπληρώνουν τέλεια το σατανικό τοπίο. Όλα αυτά, εύκολα κανείς τα διακρίνει στις συναυλίες, στα βίντεο-κλιπ, στις φωτογραφίες καί τις αφίσες τους… Υπάρχουν εταιρείες δίσκων στην υπηρεσία του διαβόλου. Στην Αμερική υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο μια ένωση με τον τίτλο WICCA που σημαίνει «Ένωση μάγων καί εξορκιστών». Τα μέλη της ελέγχουν τρείς επιχειρήσεις δίσκων μουσικής. Σκοπός του δίσκου που κυκλοφορεί είναι το να καταστρέψει κάθε τι το χριστιανικό στην ψυχή του νέου καί επιπλέον να διαφθείρει τον εσωτερικό του κόσμο, υποβάλλοντας τους νέους στην καθοδήγηση του σατανά! Η WICCA ανέδειξε καί διατηρεί στην επιφάνεια πολλούς γνωστούς σημερινούς καλλιτέχνες. Υπάρχει επίσης καί άλλη ομάδα, η Garry Funkell, η οποία παράγει δίσκους, με σκοπό τη μεθοδική εισαγωγή των νέων στο σατανισμό.
Η μουσική αυτή δεν δημιουργήθηκε για να μας διασκεδάσει. Το συγκεκριμένο μουσικό είδος που εξετάσαμε, προέρχεται απ’ το βούρκο, το ψέμα, τη λάσπη. Τραγουδά ότι κατώτερο. Το κτηνώδες σεξ, τα ναρκωτικά, τις ανωμαλίες, τη βία, τον ίδιο το διάβολο. Κι αν καμιά φορά μιλά και για την ειρήνη καί γίνονται συναυλίες υπέρ της πείνας στις χώρες του τρίτου κόσμου κι αν τραγουδά για την κατάργηση των εξοπλισμών, τα πράγματα δεν αλλάζουν. Απλώς οι επιτήδειοι προσπαθούν να το εμφανίσουν στον κόσμο καί την νεολαία πιο ανθρώπινο, πιο κοινωνικό, ότι τάχα αξίζει, καί τις εισπράξεις τους τις διαθέτουν… υπέρ φιλανθρωπικών σκοπών.
Οι επιπτώσεις απ’ το άκουσμα αυτής της μουσικής, είναι ότι το «ακάθαρτο πνεύμα» που κατακλύζει κάθε συμμετέχοντα τραγουδιστή ή ακροατή, τον εξοικειώνει με το σατανικό κόσμο καί τα σύμβολα, τον αποπροσανατολίζει, τον διαφθείρει, φέρνει τον μηδενισμό στη ζωή του καί τον μυεί στον σατανισμό που είναι καί ο απώτερος στόχος τους. Στην περίπτωση όμως που μερικοί φθάνουν να υμνούν τον σατανά καί το βούρκο του, τότε μιλάμε για τρέλα, για πραγματική κατάντια, που χειρότερή της δεν υπάρχει!
Αυτή είναι η «σύγχρονη» καί «μοντέρνα» μουσική που ακούμε, ακόμη κι όταν δεν θέλουμε! Που βάλθηκαν να μας κάνουν να την ακούμε απ’ το πρωϊνό μας ξεκίνημα, ως την βραδινή μας κατάκλιση. Καί κάποια συγκροτήματα ή τραγουδιστές της, να τα ’χουμε ψηλά στα δωμάτιά μας, ινδάλματα στη ζωή μας, βαθιά μεσ’ την ψυχή μας…
Ο Απόστολος Παύλος λέγει: "μη μετέχετε στα έργα του σκότους που δεν φέρνουν κανένα οφέλιμο καρπό" (Εφ.ε' 11) και "μη δίνετε καμιά αφορμή στο διάβολο ώστε να μπαίνει ανάμεσά σας" (Εφ. δ' 27).
Στρατής Ανδριώτης
Πηγές: «Ο σατανισμός στη μουσική ΡΟΚ» - Κ.Γ. Παπαδημητρακόπουλος, Εκδόσεις «Φωτοδότες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: