10 Ιανουαρίου 2017

Στους 5 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο η Ελλάδα

Στους 5 απόλυτους προορισμούς πολυτελών διακοπών, που αποτελούν παραδοσιακά ιδανική επιλογή ταξιδιού σύμφωνα με διακεκριμένους ταξιδιωτικούς συντάκτες και τους ειδικούς του Βρετανού τουρ οπερέιτορ, Carrier, σπεσιαλίστα στις πολυτελείς διακοπές σε όλο τον κόσμο, συγκαταλέγεται η Ελλάδα.


Με αφορμή την επέτειο των 35 χρόνων λειτουργίας του, ο Carrier λάνσαρε έναν τουριστικό οδηγό περιορισμένης κυκλοφορίας που παρουσιάζει με νοσταλγία τους πιο καυτούς προορισμούς και ξενοδοχεία που αποτελούν την επιτομή των ταξιδίων πολυτελείας. Στον οδηγό αυτό, αναγράφονται οι απόλυτοι προορισμοί των ειδικών του τουρ οπερέιτορ. Από το σύνολο των προορισμών, οι 5 παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ιδιαίτερα λόγω των ελκυστικών προσφορών τους. Μέσα σε αυτούς τους 5 είναι και η Ελλάδα.



Δείτε τους…



Αντίγκουα






Ένας από τους απόλυτους προορισμούς του Carrier στην Καραϊβική, που προσφέρουν ιδανικές διακοπές παραλίας. Η περιοχή διαθέτει την απόλυτη γοητεία της διανθισμένη με τη βρετανική κληρονομιά και τις ατέλειωτες ειδυλλιακές παραλίες. Δυνατότητα διαμονής σε μερικά από τα πιο ρομαντικά και απομονωμένα ξενοδοχεία μπροστά στη θάλασσα της Καραϊβικής, καθένα από τα οποία διαθέτει εντυπωσιακή  θέα από τα μπλε νερά του ωκεανού. Πρόταση για καταδύσεις στους εξωτικούς κοραλλιογενείς υφάλους.



Μαλδίβες






Αποτελούν την απόλυτη απόδραση για τους ταξιδιώτες εδώ και μισό αιώνα. Τα 26 κοραλλιογενή νησιά έχουν χαρακτηριστεί ως επίγειος παράδεισος αφού διαθέτουν πληθώρα ακατοίκητων εκτάσεων αμμουδιάς η οποία περιβάλλεται από τιρκουάζ νερά, μαγευτική θέα όπου κι αν κοιτάξει κανείς, πλούσια θαλάσσια ζωή που μπορεί να την απολαύσει κανείς από το πρώτο υποβρύχιο σπα που κατασκευάστηκε στον κόσμο. Εδώ υπάρχουν μερικά από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία και resort στον κόσμο με εξαιρετικές υπηρεσίες και καταπληκτική κουζίνα.



Ελλάδα






Το λίκνο του Δυτικού πολιτισμού διατηρεί την ανεξάντλητη γοητεία του για ταξιδιώτες που αναζητούν προορισμό με φυσική ομορφιά και πόλεις με πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Η Ελλάδα είναι μια γοητευτική χώρα, με πλούσια παράδοση και παραδομένη στη γοητεία και τη γενναιοδωρία των ανθρώπων της, χωρίς όμως να είναι προσποιητή. Αυτή η χάρη κυριαρχεί σε αυτόν τον πεντάστερο προορισμό με resort παγκόσμιας κλάσης που κοσμούν τις ακτές και τα νησιά της χώρας, τα οποία στο σύνολό τους είναι πανέμορφα. Από τα πιο μικρά και σικ μπουτίκ ξενοδοχεία στα κάτασπρα νησιωτικά χωριά μέχρι τις πολυτελείς βίλες και σουίτες ανάμεσα στα ελαιόδεντρα με θέα κάποιον χώρο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, η επιλογή καταλύματος στην Ελλάδα είναι τόσο ελκυστική υπόθεση όσο η μυθολογία της.



Νότια Αφρική






Είναι η ήπειρος από την οποία ξεκίνησαν τα πρώτα προγράμματα διακοπών του Carrier, 35 χρόνια πριν, και η οποία παραμένει must προορισμός. Ιδιαίτερα η Ν. Αφρική διατηρεί την ελκυστικότητά της χάρη στην ποικιλία, το απίστευτο τοπίο και τα εξαιρετικά της ξενοδοχεία. Τη χώρα επισκέπτονται όσοι επιθυμούν να συνδυάσουν διαμονή σε κάποια όμορφη παραθαλάσσια πόλη με το σαφάρι.



Καναδάς






Τώρα είναι η στιγμή για να επισκεφθεί κανείς τον Καναδά καθώς το 2017 σηματοδοτεί την επέτειο των 150 χρόνων για τη χώρα και οι Καναδοί θα τα γιορτάσουν με στυλ. Ο τουρ οπερέιτορ προτείνει στον αναγνώστη να δοκιμάσει ο,τι οι ειδικοί του γνωρίζουν καλύτερα εδώ και δεκαετίες στη χώρα. Ο Καναδάς, αναφέρουν, διαθέτει εξαιρετική γεωγραφική διαφοροποίηση, με επιλογές τόσο σε περιήγηση στη φύση όσο και σε μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: