7 Μαρτίου 2018

Ρε τουρκαλάδες, δεν ντρέπεστε καθόλου;

Ρε τουρκαλάδες, παραβιάζετε κάθε μέρα τον ελληνικό εναέριο χώρο με προκλητικούς και επικίνδυνους τρόπους, αναγκάζοντας την Ελλάδα να δαπανά πακτωλό χρημάτων για να αναχαιτίζει την βαρβαρότητά σας, που με τα χρήματα αυτά θα χτιζόταν στην Ελλάδα 3 υπερσύγχρονα νοσοκομεία κάθε χρόνο!!! Παραβιάζεται το θαλάσσιο χώρο της Ελλάδας, κάνοντας βόλτες μέχρι το Σούνιο! Παραβιάζεται τα ελληνικά σύνορα και στέλνεται παράνομα λαθρομετανάστες από ένα σωρό χώρες, ελέγχοντας η ίδια η τουρκική κυβέρνηση το δουλεμπόριο, απειλώντας συνεχώς ότι θα ανοίξει κι' άλλο τη στρόφιγγα των εισροών, πνίγοντας χιλιάδες ανθρώπους και μη σεβόμενη την γειτονική χώρα τους, την Ελλάδα (πού είναι άραγε η υποτιθέμενη φιλία;). 
Και συλλάβατε 2 Έλληνες στρατιωτικούς επειδή μπήκαν (άν μπήκαν) μέσα στην Ανατολική Θράκη που ήταν 3.000 χρόνια Ελληνική γη και την κλέψατε. Που σ΄ αυτό τον ιερό τόπο ήταν επί 1.128 χρόνια η πρωτεύουσα τη ελληνορθόδοξης αυτοκρατορίας του Βυζαντίου. 
Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου; Σας ενόχλησε ρε ποτέ η Ελλάδα; που κανονικά έπρεπε να επιζητεί συνεχώς την επιστροφή όλης Μικρασίας, του Πόντου, της Κωνσταντινούπολης, της Αν. Θράκης, της Καππαδοκίας και σχεδόν όλης της τουρκικής επικράτειας; Αλλά που να βρεί το δίκιο της. Φοβούνται οι "σύμμαχοί μας" μην τυχόν και μεγαλώσει η Ελλάδα.
Στρατής Ανδριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: